keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Aina askeleen jäljessä

22.9. sain hippusen motivaatiotani takaisin luettuani pitkän tovin edellisenä iltana vuosia vanhoja heppakeskusteluja facebookista. Aamulla kiskoin rähjäiset tallikamat niskaan ja päätin liikuttaa tuon jumppapallon edes maastakäsin, joten suunnattiin posekuvien kautta liinan kanssa pellolle. Saddella ei ollut ylimääräistä virtaa, mitä olisin voinut kyllä odottaa. Laiduneväät taitavat painaa mahassa sen verran, ettei sitä jaksa kovin ripeästi lennättää. ":D"

Kentällä mentiin joku 20-25min tavoitteena taas saada pidettyä ravi tahdikkaana ja laukka yllä. Siirtymissä ois taas ollut parannettavaa, varsinkin kun apuja hankaloitti vielä kamera toisessa kädessä. Juoksutusraippa ois kyllä pop, ei tarvis huitoa minkään kouluraipan voimilla... Sadde oli lopuksi aivan märkä, joten vaihdettiin liina naruun ja käytiin käppäilemässä meidän rantametsikössä ja rannassa -taas kameran kanssa.




Niimpä, jumppapallo...

Kirppu seurasi mielenkiinnolla meidän alkuverkkoja vierestä.



























Sadde löyti metsästä koristeita...

Tarhaan mennessä piti jumpata vähän myös mummon kanssa.


Ennenkuin sisälle ennätin, sain myös loistavan tilaisuuden ottaa muutamia kissakuvia lisää! Näiden parin lisäksi loput siirtyy jossain vaiheessa nähtäville koirien blogin puolelle.

Pura
Topi


Loppuilta menikin sitten ^tuossa projektissa. Piuhoja ja remmejä löytyy kyllä yllinkyllin aivan liikaa yli omien tarpeiden, mutta en vaan osaa luopua. No, ompahan putsattavaa kun siihen hommaan ryhtyy.

Oon myös alkanut taas vakavasti harkita vuokraajaa ponille/poneille, koska näiden mahojen kanssa alkaa vaipua epätoivoon eikä apukäsiä kieltämättä ole täällä liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti